Próbáltad már? Itt az ideje hogy megjutalmazd magad egy kis finom eperhabbal!

Hozzávalók

  • 30dkg eper
  • 3 tojásfehérje
  • 20dk porcukor
  • 5dk pirított mogyoró 

Leírás: Az epret megmossuk. Félreteszünk 4 szép szemet, a többit villával összetörjük, és egy szűrőbe téve újra lecsöpögtetjük.A tojásfehérjével és a cukorral együtt habverővel kb 20 perc alatt kemény sűrű habbá verjük. Tálkákba szedjük, a félretett eperszemekkel és a durvára tört mogyoróval díszítve tálaljuk.   
Elkészítési idő: 30 perc

Az EPRESKERT eperföld Hédervár határában van.

Nagy Duna és a Mosoni - Duna ölelésében a Szigetközben lévő kisközség, Győrtől 20, Mosonmagyaróvártól 18 kilométerre található.

Nyitva tartásunk idén

Hétfő: 08:00-18:00 -ig
Kedd: 08:00-18:00 -ig
Szerda: 08:00-18:00 -ig
Csütörtök: 08:00-18:00 -ig
Péntek: 08:00-18:00 -ig
Szombaton: 08:00-15:00 -ig
Vasárnap: ZÁRVA

EPRESKERT
Mayer Attila
9177 Ásványráró, Hédervári út 10.
Tel: 20/773-6442
Tel/fax.: 96/950-919
[email protected]